Få et billån uden udbetaling nu

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Få et billån uden udbetaling nu

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Billån uden udbetaling

Billån uden udbetaling er fortsat en mulighed, hvis du ikke har til udbetalingen. Men lad os slå fast med det samme, at det er både nemmere, hurtigere og billigere, hvis du har udbetalingen til billånet. Du kan som med alle andre typer lån vælge, at gå i din bank og bede om et billån. Det vil som oftest være en noget længere proces med dokumentation for indtægter og udgifter sat op i et budget. Har du ingen lån i forvejen, og er du en god kunde i din bank, er det formentlig her, du kan få den billigste rente.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Lån til ny eller brugt bil

Har du i forvejen lån eller vil holde muligheden åben for, at tage et lån i din bank senere, er et af finansieringsselskaberne eller de øvrige låneoperatører og banker den oplagte mulighed for et billån uden udbetaling. De har forskellige lånegrænser, som kan afhænge af bilens alder, hvis det er brugt bil du er ude efter. Ofte vil de gerne se en årsopgørelse og tre lønsedler, og så er det et krav, at du ikke er registreret i fx RKI. Egentlige billån uden udbetaling er som regel dem med laveste rente. Santander Consumer Bank er en af de mest populære lånemuligheder i øjeblikket.

Forbrugslån som billån

En anden mulighed er det såkaldte forbrugslån, hvor der ikke kræves nogen dokumentation. Denne type lån er nok dem, der gives flest af. Disse lån kan nogle gange have en lavere lånegrænse, men det er jo ikke noget problem, hvis den bil du vil have ikke er i den dyre ende. Hold øje med renten i de to typer lån.

Billån uden udbetaling vs. forbrugslån

Forskellen på et billån uden udbetaling (og billån i det hele taget), og så forbrugslån er, at banken, finansieringsselskabet eller låneoperatøren tager pant i den bil du køber med billånet. Med forbrugslånet er der ikke noget at tage pant i, og derfor er disse lån som regel lavere. Der er nemlig en højere risiko på grund af den manglende sikkerhed. Det er også grunden til, at bankerne osv. helst ser, at du kan lægge en udbetaling på 20 %, så der er noget friværdi fra begyndelsen, hvis bilen skal sælges på grund af manglende betaling.
[/av_textblock]