Realkreditlån – Snyder du dig selv, når du omlægger realkredit eller køber ny bolig?

[av_one_full first]
[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Realkreditlån – Snyder du dig selv, når du omlægger realkredit eller køber ny bolig?

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’0′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Uanset om du vil omlægge dine realkreditlån, eller er ved at købe nyt hus eller lejlighed, så vil du ikke snyde dig selv for den rigtige realkredit. Vel? Men det kommer du nemt til, hvis du ikke har helt styr på realkreditlån, og alene baserer dine beslutninger på bankens salgsbrochurer. Du kan faktisk tjene penge ved, at træffe de rigtige valg, når det gælder realkreditlån. Det seneste eksempel er en besparelse på 60.000 kr. ved omlægning af lån. Andre eksempler er 90.000 kr. sparet på et lån og mere end 3.500 kr. på gebyrer!

Hvordan tjener du på realkreditlån?

Det er rimelig enkelt at svare på det spørgsmål. Der er to muligheder. Enten ved du alt om realkreditlån (eller er i stand til at sætte dig ind i det). Eller også benytter du dig af ekstern ekspertise. Ved du det hele, så er der ingen grund til at læse videre.

For ganske få penge, kan du få den helt rigtige vejledning om realkreditlån, som typisk sparer dig for mellem 10.000 kr. og 50.000 kr. Og hvad der er sparet er som bekendt tjent. Du kan vælge, at få en prissammenligning af de forskellige realkreditinstitutter, eller en decideret rådgivning sammen med prissammenligningen. Har du behov for, at din realkreditekspert også tager de tunge forhandlinger med kreditforeningerne sammen med dig, så skal du selvfølgelig benytte dig af den mulighed også.

Hvem hjælper dig med at spare penge på realkredit?

De fleste bruger banken som rådgiver, når de skal have realkreditlån eller omlægge eksisterende lån. Gør du også det? Er du sikker på, at du får den rigtige rådgivning? Eller er du godt klar over, at banken blot sælger dig en vare med udgangspunkt i, at de skal tjene penge – og ikke dig?

Gør dig selv den store tjeneste, at kontakte Martin Riedel hos Realkreditkonsulenten.dk. Martin har arbejdet i finansbranchen i 12 år, hvor han har rådgivet private og virksomheder om blandt andet realkreditlån. Han har arbejdet i finansverdenen i både London og København. Han er dygtig som bare pokker.

Udfyld kontaktformularen på hjemmesiden og få en GRATIS og UFORPLIGTENDE vurdering af dine muligheder.
[/av_textblock]

[av_image src=’//www.laanx.dk/wp-content/uploads/2015/02/Realkreditkonsulenten-kontaktformular.png’ attachment=’422′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=’manually,http://www.laanx.dk/realkreditkonsulenten’ target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=” custom_class=”][/av_image]

[/av_one_full]