lånX (www.laanx.dk) er en privat ejet og privat drevet låneguide, som samler informationer om forskellige lånetyper og låneudbydere. Indholdet på lånX (www.laanx.dk) kan ikke erstatte og erstatter IKKE faglig rådgivning og vejledning af finansielle rådgivere, advokater eller andre professionelle rådgivere. lånX (www.laanx.dk) kan derfor ikke gøres ansvarlig for hverken positive eller negative konsekvenser af brugen af de informationer der findes på websitet. Du har altid selv ansvar for, at søge og benytte faglig rådgivning.

lånX (www.laanx.dk) kan ikke gøres ansvarlig for indhold der postes som kommentarer på websitet eller diverse debatfora, da websitets funktioner umuliggør øjeblikkelig kontrol med, hvilke holdninger og meninger der udtrykkes.

lånX (www.laanx.dk) forbeholder sig ret til at afvise og/eller fjerne materiale der anses for upassende og stødende, fornærmende, pornografisk, ulovligt, racistisk, chikane af navngivne personer eller materiale, der på anden måde strider mod god etik og moral.