Hvor kan man låne penge henne i dag, er det store spørgsmål for de mange, som i de senere år har løbet panden mod en mur i deres bank. Der kan være mange forskellige årsager til, at banken ikke har villet give dig et lån. Eller måske har du bare ikke lyst til, at søge et lån i din bank af den ene eller anden grund.

Mange af lånX’s brugere har fortalt, at netop fordi krisen har ramt deres privatøkonomi, har de ikke villet gå i banken, da de er bange for, at det vil ødelægge mulighederne i fremtiden. Andre har ikke villet gå igennem den mølle af dokumentationskrav og løftede pegefingre, som ofte er dagsorden i banken. Og så er der dem, som ikke har kunnet få et lån i banken, men har et akut behov for penge til noget bestemt.

Det er som hovedregel billigere at låne penge i banken, men er dette udelukket, så er der heldigvis andre muligheder. Et gennemgående krav fra de øvrige långivere er, at du ikke er registreret i RKI / Experian eller DebitorRegistret (DBR). Er du ikke registreret som ”dårlig betaler”, er mulighederne åbne for, at kunne tage et lån.

Hvor kan man låne penge henne?

På det ofte stillede spørgsmål: Hvor kan man låne penge, er svaret som nævnt, at der findes en lang række muligheder for at låne penge. Men inden du begiver dig ud på lånemarkedet, er det vigtigt, at du finder ud af præcis, hvor meget du har behov for at låne, og over hvor lang tid, du vil kunne tilbagebetale lånet. For der er stor forskel på de forskellige lånetyper.

Hvis du har behov for at låne helt op til 350.000 kr., så er her tre gode bud på selskaber, der giver lån i den størrelsesorden:

Pricing table with id of "hvor_laane_penge_300_01" is not defined.

Er behovet ikke så stort som mere end en kvart million, men snarere mellem 25.000 kr. og op til 75.000 kr., er der flere muligheder. Her er nogle af de bedste forslag:

Pricing table with id of "hvor_laane_op_75_01" is not defined.

Hvis dit behov blot er et hurtigt lille lån på op til 6.000 kr. til fx en uforudset regning, som du vil og kan betale tilbage indenfor 30 dage, så er der muligheder med et såkaldt SMS-lån. De bedste er disse:

Pricing table with id of "hvor_laane_sms_01" is not defined.

Beslutningen om lånet er din

Nu har du fået en liste over lånemuligheder, og beslutningen om hvilken du vil bruge er din. Det er en god idé, at du sætter dig ind i de forskellige lånebetingelser, inden du træffer dit valg. Du skal også vide, at det ikke altid, at du får tilbudt et lån i den størrelse du søger om. Hvis du får afslag på lånet, men låneselskabet finder dig kreditværdig, så ringer de dig sandsynligvis op og fortæller, at de vil låne dig et mindre beløb. Så tag telefonen, hvis de ringer.

Har du behov for et større beløb end det de vil låne dig, kan du overveje at stykke det beløb sammen af lån hos flere låneselskaber. Det er ikke den optimale løsning, og du skal være varsom med det, men det er en mulighed.

Vi håber du fik svar på spørgsmålet: Hvor kan man låne penge ?