Hvordan låner man penge med sit NemID?

NemID bliver efterhånden brugt til en del og i dag kan du også optage lån med dit NemID. På den måde får man lavet en sikker verifikation af hvem du er, og løsningen er derfor super sikker. Efterhånden kan du låne penge med dit NemID i de fleste lånefirmaer og det fungerer nemt og hurtigt:

  • Du sammenligner de forskellige lån og finder det foretrukne for dig
  • Du ansøger om lånet online og venter på svar
  • Hvis du får godkendt dit lån, underskriver du det blot med NemID og så kan du forvente at have pengene på din konto inden for få dage

Hastigheden ved at låne med NemID er det væsentligste

Der er generelt en del fordele ved, at låne sine penge med NemID. Den væsentligste fordel er, at det går super hurtigt, hvilket er en fordel for dig der ikke gider at vente længe på dine penge. Når du har underskrevet din låneaftale med dit personlige NemID optimeres processen automatisk. Typisk kan du få pengene udbetalt allerede samme dag eller dagen efter.

Du kan låne op til 350.000 kr. via dit NemID, så selvom lånebeløbene kan være relativt høje, kan du stadig få pengene hurtigt, hvis du lige står og mangler beløbet og skal bruge det inden for få dage.

Er det sikkert nok at låne med NemID?

Det er helt sikkert at låne dine penge med NemID. Spørgsmålet kan besvares ret enkelt, da det er en af de væsentlige fordele ved det, at låne sine penge via sit NemID. Sikkerheden for lånet er høj, da du anvender den nyeste teknologi for digitale signaturer. Når du underskriver dit lån med NemID kan du være sikker på, at alt forløber efter planen og dit digitale signatur er lige så bindende som en underskrift på et papir ville være.

Fordele ved at låne penge via sit NemID

Flere og flere låneudbydere har taget NemID løsningen til sig og det ser kun ud til at flere vil gøre det i løbet af de næste år. Der er rigtig mange fordele ved det, at låne sine penge via sit NemID:

  • Det er simpelt og nemt for os
  • Det hele ordnes på internettet uden ventetid og besvær
  • Fleksibelt for både låneudbyderen og dig
  • Større sikkerhed, da du underskriver med dit NemID

Vi er trygge ved NemID

Vi er i Danmark rigtig trygge ved vores NemID, og derfor er det kun godt at vi nu kan underskrive de fleste af vores lån med NemID. Det, at vi alle er så trygge ved det gør også at det uden tvivl bliver den fremtidige metode til underskrift af låneaftaler online.

Det er i forvejen super nemt at låne sine penge over nettet, men NemID gør det både nemt og mere sikkert for os alle. Det er en tryghed for os, men også en stor fordel for låneudbyderne, da de så har et bedre og mere præcist billede af hvem der låner og ved, at det er blevet gjort på en ordentlig måde.

De nye låneudbydere på markedet har stort set alle NemID integreret i deres system, og det hænger blandt andet sammen med at vi som forbrugere bliver mere og mere vant til at klare ting og sager digitalt.

Kan jeg låne med NemID på trods af RKI?

Det korte svar er: Nej. Det er ikke muligt for dig, at låne penge når du er registreret i RKI. Det betyder, at du er dårlig betaler. Låneudbyderne kan se, hvem du er, når du logger ind med dit NemID og derefter slår de dig op, for at finde oplysninger om dig. Hvis de kan se, du er registreret i RKI, får du højst sandsynlig et afslag. Det er der selvfølgelig en naturlig grund til – låneudbyderne vil ikke låne dig penge, hvis de kan se, du har en usikker økonomi og de derfor kan lide økonomiske tab ved at låne dig penge.

Sammenlign de forskellige lånetyper med NemID

Hvis du har besluttet dig for at låne dine penge med dit NemID, bør du sammenligne de forskellige lån. Det er specielt en god idé, hvis du skal have et billigt lån, da du ofte kan ryge i en dum fælde, hvis ikke du har det gode overblik over mulighederne og lånets renter og gebyrer. Du bør først og fremmest kigge på lånets ÅOP, hvilket vil vise dig hvilke renter og øvrige omkostninger der er forbundet med det lån, du kigger på.

I dag er det en lov at de forskellig låneudbydere skal oplyse ÅOP’en. På den måde sikrer man sig også, at man har rig mulighed for at få det fulde overblik over det lån, man overvejer at tage. På den måde ender du heller ikke med at blive overrasket, hvis lånet pludselig ender med at blive dyrere end hvad du i første omgang havde troet.

Gratis lån med NemID

Der er mange gode muligheder for at låne penge med sit NemID, og du kan rent faktisk også låne pengene gratis. Det er dog kun få, der tilbyder dette, men det er muligt. Du kan f.eks. låne dit ønskede beløb og så have dem gratis i 30 dage. I den forbindelse er det dog super vigtigt at du tilbagebetaler de lånte penge i god tid. Hvis du ikke når at betale pengene tilbage i tide, vil der komme en masse renter og gebyrer oveni, hvilket er super dyrt. Hvis du overvejer at optage et gratis lån med dit NemID er det super vigtigt at du læser og forstår alle betingelserne.