Lån penge i 30 dage, lyder næsten for godt til at være sandt, men det er faktisk en mulighed. Hvor ofte har du ikke stået i den situation, at der kom en uforudset regning ind af døren, eller udsalget slutter lige inden du får løn? Jeg kender i hvert fald den situation alt for godt. Det gode tilbud, som jeg ikke kan udnytte, fordi der er for længe til lønningsdag. Eller mekanikerregningen, som blev et par tusinde dyrere end jeg havde regnet med. Hvis du som jeg ved, at overskuddet er der i næste måned, men det er nu, du har brug for en mindre sjat penge, har du faktisk mulighed for, at låne penge i 30 dage.

Pricing table with id of "30_dage_sms_01" is not defined.

Lån penge i 30 dage uden sikkerhed

De hurtige små lån, som du kan se ovenfor, skal du ikke stille sikkerhed eller have kautionister for at få. Til gengæld er renten noget højere end på almindelige lån. Låneselskaberne løber en risiko, så derfor tager de en højere pris for lånet. Det skal du selvfølgelig være opmærksom på, og måske lige genoverveje om du virkelig har brug for et hurtigt lille lån i 30 dage. Hvor høj renten er, og hvor meget du skal betale tilbage indenfor de 30 dage, kan du se hos ovennævnte låneselskaber.

Lån penge i 30 dage GRATIS

Lån penge i 30 dage gratis – kan du virkelig det? Det korte svar er ja! Det lidt længere svar er, at Vivus tilbyder dig det første lån hos dem gratis. Du kan første gang maksimalt låne 4.000 kr. Har du senere brug for et 30-dages lån igen, kan du låne op til 5.000 kr., og tredje gang kan du låne op til 6.000 kr. Fra og med fjerde gang, du har brug for et lån, kan du låne op til 7.000 kr. Ved at indrette lånemulighederne sådan, ser det ud til, at selskabet kan holde en lavere fast rente.

Lån penge i 30 dage via SMS

De små hurtige lån i 30 dage kaldes også SMS-lån, fordi det hele kan foregå via mobiltelefonen. Så bliver det næsten heller ikke nemmere. Med Vivus, skal du registrere dig på hjemmesiden, så der skal du have adgang til internettet på din mobiltelefon, hvor i mod du hos Ferratum og Kvikautomaten kan søge direkte via SMS. Nu er det op til dig, hvilket lån du vil tage og hos hvem.