Lån penge nu og her, hvor behovet akut har meldt sig. Du kender det sikkert, at komme hjem fra ferien og finde ud af, at du har brugt lidt for mange penge. Regningerne ligger i postkassen og det er snart den 1. Hvad gør du så?

Forestil dig, at du havde muligheden for at låne de femtusinde kroner, som du har brugt for meget, i bare en måned til du er ovenpå igen. Forestil dig, at du kunne låne dem i dag. Det vil sige, at du kunne ansøge om dem i dag, få svar med det samme, og pengene ind på kontoen i morgen. Forestil dig, at nogen stod med tilbuddet til dig: Lån penge nu og her!

Virkeligheden er, det kan du. Lån penge nu og her, er faktisk en mulighed, og du kan låne pengene i en måned, som du måske også gerne vil. Prøv at se på disse muligheder:

Pricing table with id of "laan_penge_nu_her_sms_01" is not defined.

Der er selvfølgelig tale om små lån op til 6.000 kroner, men der vel også, hvad man af og til står og har brug for. Du skal selvfølgelig altid vurdere dit behov, og om regningen eller købet, eller hvad det nu er, du har at akut behov for penge til, kan udskydes lidt. Du bør også altid vurdere lånebetingelserne, herunder renter osv., så du vælger det rigtige lån for dig.

Lån penge nu og her op til 4.000 kroner rentefrit

Ja, du læste rigtigt. Lån penge nu og her op til 4.000 kroner uden at betale renter med første lån fra Vivus. Vivus giver dig mulighed for at prøve de små hurtige lån, uden renteomkostninger. Lånet skal betales tilbage senest efter 30 dage, og det gælder kun det første lån du får tilbudt.

Kan du nøjes med 4.000 kroner, så benyt dig af det lånetilbud!